Koningsplein 246 5038 WK Tilburg
Hoogte en Panoramafotografie, dat is ook fotografie maar dan een beetje anders.
Foto Schmidlin heeft als enige in Tilburg de beschikking over een professioneel hoogte statief tot
maximaal 15 meter. Dit ruim 50 kilogram zware statief, kan op elke ondergrond geplaatst worden.
Hierdoor wordt het mogelijk opnamen te maken vanuit een zeer bijzonder perspectief.
Vaak zijn zaken, zoals bomen of beplanting, een belemmering wanneer een onroerend goed object gefotografeerd wordt vanaf straat niveau. Vanaf  het hoogte statief geven deze zelfde zaken in plaats van een belemmering vaak een toegevoegde waarde aan de opname.Ook kunnen andere zaken vanuit de hoogte juist wel zichtbaar worden gemaakt. Zoals bijvoorbeeld een mooi grind perk of een zwembad in de tuin.
Na afloop worden de beelden altijd digitaal bewerkt zodat U een kwalitatief optimale opname krijgt die ”op zeker” voor een verkoop bevorderend effect  zorg zal dragen.   
De toepassingen voor hoogte fotografie zijn legio. Uiteraard zeer geschikt voor makelaars in onroerend goed om hun top locaties eens op een onderscheidende manier te presenteren.  Ook werken wij voor landelijke politie diensten om bv ongeval locaties vanuit een hoger perspectief te fotograferen. Maar ook bv video inspectie op hoogte bij moeilijk bereikbare locaties is mogelijk.
Mocht U vragen hebben of de uitvoerbaarheid van Uw ideeën willen checken, schroom niet meteen contact op te nemen. Uiteraard kunnen wij U verder informeren over deze speciale vorm van fotografie.